Verkoop nieuw

Dealerschappen in Nederland

Kempers Watersport is dealer van geselecteerde topmerken in verschillende categorieën in de markt van de gemotoriseerde watersport. Met onze ervaring in en kennis van boten en botenbouw hebben wij bij Kempers Watersport heel bewust, bijna handpicked een aantal merken binnen de markt gekozen waar wij zelf wat mee hebben, en geheel achter staan. Zowel ontwerp als bouwkwaliteit spelen hier naast vaareigenschappen de hoofdrol. Kwaliteit blijft en dat vertaalt zich terug in goede rest- en inruilwaardes.

De merken Axopar en Boston Whaler vertegenwoordigen we als dealer behalve in Nederland, ook in België en Luxemburg. U bent bij ons verzekerd van zorgeloos vaarplezier en prettig zaken doen.

Wij zijn importeur / dealer in Nederland van :

Vernieuwend en betaalbaar
Onzinkbare en onverwoestbaar
Superieur Nederlands vakmanschap
Nr. 1 in sportboten en cruisers

Motoren

Kempers Watersport is platinumdealer van de merken Mercury en MerCruiser

Door de lange samenwerking en technische kennis over de merken is het platinumdealerschap verworven. Mercury en MerCruiser zijn de meest verkochte bootmotormerken ter wereld en beschikken over innovatieve en unieke eigenschappen. De Mercury outboard motoren staan net als de inboard MerCruiser motoren bekend als erg betrouwbaar en beginnen vanaf 2,5 pk tot wel 400 pk.

Volvo Penta is met zijn sterke benzine- en dieselmotoren een ander A-merk waar Kempers Watersport al vele dealer van is. Een zeer ruime onderdelenvoorraad en monteurs die zeer regelmatig de laatste cursussen volgen zorgenervoor dat Kempers Watersport hét adres is voor aankoop, service, en onderhoud voor deze motoren. Naast benzine en dieselmotoren worden de elektrische motoren steeds populairder en steeds betaalbaarder. Als dealer van Torqeedo biedt Kempers Watersport u elektrische motoren van 1 pk tot en met 80 pk.

Trailers

Kempers Watersport is dealer van de topmerken Pega en Vanclaes

Wilt u platen, rollers of een combinatie, de 2 de trailermerken hebben een groot assortiment aan trailers, hierdoor is er altijd een geschikte trailer.
Bekijk hier het traileraanbod van de verschillende merken.

Aquacabin

Maak er een weekend of week buitenleven van bij Kempers Watersport in een Aquacabin

Kent u dat gevoel? De hele dag heerlijk op en rond het water geweest zijn en dan die domper van weer naar huis moeten? Dat hoeft nu niet meer want wij hebben Aquacabins bij ons in de haven. Compleet ingerichte cabins, met een huiskamer, (dak-) terras, meerdere slaapkamers, keuken en badkamer die letterlijk op het water liggen en ervoor zorgen dat uw weekend als een week en uw week als een maand vakantie voelen.

Werken in de haven in plaats van op kantoor?

Of wat dacht u van werken in een Aquacabin op het water in de haven, het schouwspel van boten die de haven in en uitvaren, de verkoelende wind van de Westeinderplassen en de rust van de natuur. Op slechts 15 minuten rijden van de stad, kunt u er voor kiezen om heerlijk buiten te werken in de haven, in plaats van in de stad. Wij bieden snelle Wi-Fi in de haven, u zet de koelkast van uw Aquacabin vol en heeft alles bij de hand om ongestoord te werken en tegelijkertijd te genieten.

Of lekker een weekend genieten van het watersport leven?

Ook dat kan, u boekt een Aquacabin gemakkelijk voor een weekend of week en geniet samen met uw gezin van een prachtige tijd met alle watersport mogelijkheden bij de hand. U legt uw boot bij ons in de haven, geniet van lekker eten in ons restaurant de Kempershoek en slaapt bij ons in de haven. Uw kinderen zullen het prachtig vinden. Geen boot? Geen probleem. Via ons verhuurprogramma Westeinder Water Experience zorgen wij ervoor dat u kunt varen. Wij hebben een keur van materialen en activiteiten waarmee u en uw kinderen minimaal een weekend voorzien zijn van waterpret. Niet gelukt in 1 weekend? Komt u gewoon nog een keer,…gezellig. Tot snel!

Social media

Volg ons nu op de onderstaande kanalen.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: Session has expired on Thursday, 25-Oct-18 06:00:00 PDT. The current time is Sunday, 14-Jul-19 03:35:42 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Click here to Troubleshoot.