Jachthaven

Kempers Watersport

Kempers Watersport biedt een full-service jachthaven op een unieke locatie met veel natuur midden in de Randstad. Dat betekent voor u dat watersport, plezier, en ontspanning op het water altijd dichtbij, letterlijk om de hoek, aanwezig zijn. Met verkoop van boten, zowel nieuw als gebruikt, accessoires en watertoys, boot stalling, winterstalling, zomerligplaats, onderhoud en de verhuur van boten vind u bij ons altijd uw weg het water op. Dat is ons vak en dat is ook wat wij het liefste en dus met plezier doen.

500

Ligplaatsen

300

gratis parkeerplaatsen

20

gepassioneerde werknemers

100

Gratis en goed wifi

1

Restaurant aan het water

Zoekt u een mooie ligplaats?

In de natuur met een restaurant en goed, gratis wifi?

Onze jachthaven in Aalsmeer (bij Leimuiden) biedt modern uitgeruste en gezellige ligplaatsen met alle mogelijke faciliteiten. De unieke locatie maakt de ligplaats voor uw boot een ideale stek. Bij Kempers Watersport kunt u zowel in de zomer als in de winter uw boot aanmeren. Er zijn in totaal ongeveer 500 ligplaatsen beschikbaar, waarvan de meeste met zijsteiger. Elke ligplaats bevat een ruime box en water- en stroomvoorzieningen. Diverse steigers zijn gemaakt van hardhout en kunststof dekken (anti-slip) en zijn volledig splintervrij.

Onze jachthaven ligt in Aalsmeer (bij Leimuiden) en binnen 10 minuten bent u bij de brandstofpomp in jachthaven Kudelstaart. Zoekt u een ligplaats in Aalsmeer/Leimuiden, direct aan de Westeinderplassen? Wij hebben voor u de perfecte ligplaats in onze jachthaven. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan ons havenkantoor. Of loop gezellig even bij ons binnen!

Faciliteiten

De beste zorg van Kempers Watersport

Met het gehele team van Kempers Watersport doen wij ons uiterste best om uw verblijf op onze jachthaven zo aangenaam mogelijk te maken. Door een uitgebreid pakket aan diensten nemen wij u de zorg voor uw boot graag uit handen zodat u zoveel mogelijk tijd op het water kunt doorbrengen.

 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Hieronder vindt u een opsomming van de belangrijkste diensten die we bieden:

 • 500 ligplaatsen
 • Goed en gratis Wifi op de hele jachthaven
 • Winterstalling boot in het water, op de wal, in waterloods of droge loods
 • Water- en stroomvoorziening bij nagenoeg elke ligplaats
 • Jaarstalling in de waterloods voor schepen tot 17 meter
 • Botenlift (capaciteit 40 ton)
 • Werkplaats voor reparatie, onderhoud & complete renovaties, refits, en verbouwingen
 • Servicedienst voor pech onderweg
 • Vuilwaterinname
 • Uitstekende douche- en toiletfaciliteiten
 • Wasmachines en drogers
 • Stortplaats voor chemisch afval
 • Restaurant / Tijdelijk gesloten
 • Kinderspeelplaats
 • Fietsen te leen
 • Jachtmakelaardij met totaal circa 125 gebruikte schepen
 • Dealerschap Axopar, Boston Whaler, Linssen Yachts en Sea Ray
 • Winkelcentrum op loopafstand (10 min), leenfietsen beschikbaar
 • Brandstofpompen op kleine afstand bij jachthaven Kudelstaart en Jachthaven Stenhuis (alleen Diesel)
 • Via onze website www.westeinderwaterexperience.nl kunt u diverse huren, zoals: Whaly consoleboten, SUP-boards, Kayaks, Towables en nog veel meer.

Plattegrond Jachthaven

Download hem door erop te klikken

 

Zomerligplaatsen

Beschikbare ligplaatsen Aalsmeer (bij Leimuiden)

Lengte Breedte Tarief seizoen 2019 wel/niet beschikbaar Bijzonderheden
6 mtr. luxe 2,85 mtr. € 665 beschikbaar aan nieuwe steiger
7 mtr. luxe 3,00 mtr. € 770 beschikbaar aan nieuwe steiger
7,30 mtr. 3,00 mtr. € 660 beschikbaar zonder zijsteiger aan oude steiger
7,50 mtr. luxe 3,00 mtr. € 830 beschikbaar aan nieuwe steiger
8 mtr. luxe 3,00 mtr. € 905 beschikbaar aan nieuwe steiger
8,50 mtr. luxe 3,00 mtr. € 990 beschikbaar aan nieuwe steiger
9 mtr. luxe 3,50 mtr. € 1.125 beschikbaar aan nieuwe steiger
10 mtr. 3,50 mtr. € 995 beschikbaar aan oude steiger
10 mtr. luxe 4,80 mtr. € 1.270 beschikbaar aan nieuwe steiger
11 mtr. 4,50 mtr. € 1.135 beschikbaar aan oude steiger
11 mtr. luxe 4,50 mtr. € 1.415 beschikbaar aan nieuwe steiger
12 mtr. 4,50 mtr. € 1.210 beschikbaar aan oude steiger
12 mtr. luxe 5,00 mtr. € 1.575 beschikbaar aan nieuwe steiger
13 mtr. luxe 5,10 mtr. € 1.855 beschikbaar aan nieuwe steiger
14 mtr. luxe 5,00 mtr. € 2.160 beschikbaar aan nieuwe steiger
15  mtr. luxe 5,00 mtr. € 2.375  beschikbaar bij grasveld aan nieuwe steiger
16 mtr. luxe 5,00 mtr. € 2.600 beschikbaar aan nieuwe steiger
Diverse langs-steigers & privé plekken, prijzen op aanvraag.

Download hier binnenkort de pdf met alle lig plaatsen.

Voor het aanvragen van een ligplaats willen wij u er op wijzen dat op alle door ons gesloten huurovereenkomsten de HISWA Algemene Voorwaarden Huur en Verhuur lig- en/of bergplaatsen (voor vaartuigen en aanverwante artikelen), zoals deze luiden volgens de laatstelijk ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Amsterdam gedeponeerde tekst, van toepassing zijn. Deze voorwaarden worden u desgevraagd toegezonden. Wij werken met doorlopende huurovereenkomsten, welke doorlopen tot wederopzegging. U kunt kosteloos een opzegging of wijziging doen tot uiterlijk 3 maanden voor aanvang van een nieuwe huurperiode. Voor een zomerplek dus t/m 31 december en voor een winterplek t/m 30 juni van enig jaar.

Aanvraag ligplaats en/of winterstalling Aalsmeer (bij Leimuiden)
Heeft u interesse in een ligplaats of winterstalling van uw boot in de buurt van Aalsmeer, Kudelstaart, en Leimuiden? Download dan het betreffende inschrijfformulier. U kunt het compleet ingevulde formulier na ondertekening per mail, per fax aan ons versturen of per post sturen aan:
Kempers Watersport
Antwoordnummer 17008
2410 VK Leimuiden
U krijgt van ons een getekend exemplaar retour gestuurd.

Winterstalling

voor uw boot in de buurt van Aalsmeer, Kudelstaart en Leimuiden

Zoekt u winterstalling voor uw boot in de buurt van Aalsmeer, Kudelstaart en Leimuiden?
Kempers Watersport biedt winterstalling in Aalsmeer (bij Leimuiden) op de wal, in loodsen of (zeer betaalbaar) in het water. Voor stalling van uw boot op de wal kunnen wij uw boot tegen de elementen beschermen door deze in te pakken met speciale folie (insealen).

Overdekt hebben we mogelijkheden in de waterloods of in de droge loods. Zeilschepen kunnen op de wal zelfs met staande mast worden gestald. Kempers Watersport heeft hierin uitgebreide ervaring en biedt de beste kwaliteit bokken en materieel. Mocht u de mast van uw jacht toch gestreken willen hebben, dan is dit uiteraard mogelijk.

 
 
 
 
 
 
 
 
1
1

Ook voor vrijwel alle mogelijke andere diensten met betrekking tot bootstalling, reparatie en onderhoud kunt u bij ons terecht. Kempers Watersport heeft ruimte voor jachten tot circa 20 meter en beschikt over een botenlift met een capaciteit tot 40 ton.

We gebruiken een superieur bokkensysteem, goed onderhouden en gekeurd materieel, en werken natuurlijk met uiterst ervaren mensen. Het onderwaterschip van uw boot wordt bij winterstalling op de wal eerst onder hoge druk schoongespoten (vuil- en vetafscheider aanwezig).

We beginnen met stallen vanaf oktober en de laatste boten voor de winterstalling gaan meestal half november uit het water. Omdat we e.e.a. zelf coördineren kunt u daarmee eventueel kiezen voor “laat eruit, vroeg erin”. Zoekt u bootstalling in Aalsmeer (bij Leimuiden) voor de winter, dan bent u bij Kempers Watersport aan het goede adres.

De winterperiode loopt bij ons van 1 oktober tot 1 april. Heeft u interesse in de winterstalling van uw boot? Download dan het inschrijfformulier middels de blauwe knop. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons havenkantoor. Of loop gezellig even bij ons binnen.

Aquacabin

Maak er een weekend of week buitenleven van bij Kempers Watersport in een Aquacabin

Kent u dat gevoel? De hele dag heerlijk op en rond het water geweest zijn en dan die domper van weer naar huis moeten? Dat hoeft nu niet meer want wij hebben Aquacabins bij ons in de haven. Compleet ingerichte cabins, met een huiskamer, (dak-) terras, meerdere slaapkamers, keuken en badkamer die letterlijk op het water liggen en ervoor zorgen dat uw weekend als een week en uw week als een maand vakantie voelen.

Werken in de haven in plaats van op kantoor?

Of wat dacht u van werken in een Aquacabin op het water in de haven, het schouwspel van boten die de haven in en uitvaren, de verkoelende wind van de Westeinderplassen en de rust van de natuur. Op slechts 15 minuten rijden van de stad, kunt u er voor kiezen om heerlijk buiten te werken in de haven, in plaats van in de stad. Wij bieden snelle Wi-Fi in de haven, u zet de koelkast van uw Aquacabin vol en heeft alles bij de hand om ongestoord te werken en tegelijkertijd te genieten.

Of lekker een weekend genieten van het watersport leven?

Ook dat kan, u boekt een Aquacabin gemakkelijk voor een weekend of week en geniet samen met uw gezin van een prachtige tijd met alle watersport mogelijkheden bij de hand. U legt uw boot bij ons in de haven, geniet van lekker eten in ons restaurant de Kempershoek en slaapt bij ons in de haven. Uw kinderen zullen het prachtig vinden. Geen boot? Geen probleem. Via ons verhuurprogramma Westeinder Water Experience zorgen wij ervoor dat u kunt varen. Wij hebben een keur van materialen en activiteiten waarmee u en uw kinderen minimaal een weekend voorzien zijn van waterpret. Niet gelukt in 1 weekend? Komt u gewoon nog een keer,…gezellig. Tot snel!

Wat zeggen onze klanten?

info lekkerkado
info lekkerkado
07:04 26 Sep 17
Nette en leuke Jachthaven. Ook erg leuk voor kinderen. Nette douches en toiletten.
Jewel Okwechime
Jewel Okwechime
19:27 19 Sep 17
Great location for yachting and mooring
Tineke Lambooy
Tineke Lambooy
21:17 31 Jul 17
Keurig onderhouden en mooie toegangkelijke steigers ..... gezellig restaurant aanwezig met mooi terras....

Social media

Volg ons nu op de onderstaande kanalen.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: Session has expired on Thursday, 25-Oct-18 06:00:00 PDT. The current time is Sunday, 16-Jun-19 02:49:53 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Click here to Troubleshoot.