Verkoop gebruikt

Gebruikte boot kopen

Indien u op zoekt bent naar plezier op het water, maar nog niet bekend bent met de watersport, dan is een gebruikte boot kopen een veilige optie om er eens een seizoen goed aan te proeven. Heeft u al een boot, en bent u op zoek naar een andere boot, ook dan is een gebruikte boot vaak een uitstekende optie.

Een gebruikte boot kopen doet u veilig en vertrouwd bij Kempers Watersport. Ons familiebedrijf heeft ruim 45 jaar ervaring in de verkoop en bemiddeling van nieuwe en gebruikte boten.

Ons aanbod bestaat uit 2 soorten gebruikte boten: Wij verkopen gebruikte boten die door ons zijn ingeruild, en gebruikte boten via onze Jachtmakelaardij. In dit laatste geval verkopen wij voor de eigenaar en bemiddelen met onze expertise tussen de eigenaar en u als koper. Kempers Watersport is daarmee dé jachtmakelaar in de randstad met een aanbod van gemiddeld zo’n 150 nieuwe- en gebruikte boten. Dat betekent voor u altijd veel keuze met een grote kans dat wij ook voor u een passende boot kunnen aanbieden.

De expertise van Kempers Watersport

Een ander groot voordeel van onze expertise en het omvangrijke aanbod is dat, indien de watersport u toch minder goed ligt dan gedacht, wij uw boot ook vlot weer kunnen verkopen. Waarschijnlijker is het dat u verkocht bent geraakt aan de watersport en met ons wilt praten over een grotere, of volgende boot. Weet u ook dan verzekerd van een gedegen advies en een gunstige inruilprijs.

Met ruim 45 jaar ervaring in bemiddeling bij de koop en verkoop van motor- en zeiljachten is Kempers Watersport uw partner in de jachtmakelaardij. Kempers Watersport heeft een moderne full-service jachthaven op een bijzondere locatie midden in de Randstad, op steenworp afstand van Schiphol en Amsterdam.

Onze jachthaven heeft 500 ligplaatsen, een botenlift tot 40.000 kg, 300 parkeerplaatsen, een watersportwinkel met alle denkbare watersport accessoires, Jobe towables, SUP-, wakeboard-, en waterski artikelen en 20 bekwame vakmensen met een onvermoeibaar enthousiasme voor de watersport. Kortom; uw thuishaven voor al uw watersport plezier.

Met oog op kwaliteit

Kempers Watersport is een Hiswa Qualified Yachtbroker, dit betekent dat u kunt rekenen op gedegen vakkennis over zowel de technische staat van uw toekomstige boot als ook up-to-date kennis van de markt om zo tegen realistische prijzen boten aan te bieden. Bovendien bestaat, als er toch geschillen ontstaan, de mogelijkheid om een beroep te doen op de geschillencommissie waterrecreatie.

Uw partner voor het vinden van het juiste vaartuig

Als jachtmakelaar helpen wij u graag bij de aanschaf van uw nieuwe boot of schip en kunt u deze bij ons laten keuren door een vakkundig expert. Wij geloven in een open en eerlijke verkoop, daarom stimuleren wij een eventuele keuring door een “Hiswa Qualified Yachtsurveyor” door geen kraankosten te berekenen indien u hiertoe besluit.

Wij zijn in het zomerseizoen 7 dagen per week geopend en u bent altijd welkom om met of zonder afspraak een boot te komen bezichtigen in onze jachthaven te Aalsmeer.