Sea ray

Nr.1 in sportboten en cruisers

U heeft nog nooit zo snel geld verdiend.

De hedendaagse wereldpolitiek is op z’n zachts gezegd behoorlijk dynamisch met hier en daar ook wonderlijke regelgeving tot gevolg. Om daar een, voor ons zeer tastbaar, voorbeeld van te geven: De Europese Unie heft op producten uit de Verenigde Staten nog steeds een extra invoerheffing van maar liefst 25% ! Dit betekent dus dat Amerikaanse kwaliteitsboten sinds eind vorig jaar opeens 25% duurder geworden zijn.

Behalve als het gaat om een groot deel van het programma van Sea Ray. Want juist bij Sea Ray kunt u nu profiteren van het zeer gunstige prijsverschil dat ontstaat door de Europese productie van deze Amerikaanse kwaliteitsboten.

Vrijwel het gehele Sea Ray programma valt door productie van de boot in Europa niet onder de 25% importheffing in de EU en daarnaast ontbreekt ook het relatief kostbare zeetransport van de VS naar Europa.

Kortom: 25% minder investeren dan bij de Amerikaanse concurrentie en snelle levering zodat u deze zomer al vaart.

Klik hier voor meer informatie

Over Sea Ray
Sea Ray is een Amerikaans botenmerk en daarnaast de grootste sportbotenbouwer ter wereld. Sea Ray bouwt sportboten, sportcruisers, sportjachten en jachten. Kempers Watersport is de oudste Sea Ray dealer van Nederland en heeft uitgebreide ervaring met het verkopen en onderhouden van deze prachtige innovatieve boten. Sea Ray biedt de waterliefhebber sportboten van 6 meter tot jachten van wel 20 meter.

De range van Sea Ray bestaat uit vele modellen, waaronder de Sea Ray SPX, de Sea Ray SDX, Sea Ray Sun Sport, SLX en de Sea Ray Sundancer. De Sea Ray SPX kenmerkt zich als brede sportieve sportboot met ruimtes die goed zijn benut. De Sea Ray SDX (Sundeck) staat bekend om zijn robuuste en brede boeg die extreem veel ruimte biedt. De Sea Ray Sun Sport heeft een dichte boeg, waardoor deze geschikt is voor ruiger water en voor korte overnachtingen. De SLX serie wordt gezien als premium “bowrider” die de meest verwende sportboot liefhebber naast luxe ook “cutting edge” technologie biedt. De Sea Ray Sundancer tenslotte is van alle gemakken en comfort voorzien om langere tijd mee op pad te gaan.

Sea Ray presenteerde onlangs de nieuwe Sea Ray SPX 210 Outboard, Sea Ray SDX 250,  Sea Ray SDX 250 Outboard en Sea Ray Sundancer 290. Op de bootshow in Miami won Sea Ray “The best boat Award” met de allergrootste bowrider van dit moment, de Sea Ray SLX 400. Bent u benieuwd naar onze Sea Ray video’s en reviews? Ga dan naar ons YouTube kanaal: KW-SeaRay

Sport serie

SPX serie

Sun Sport serie

SLX serie

SDX serie

Sport Cruiser serie