Sea ray

Nr.1 in sportboten en cruisers

Sea Ray is een Amerikaans botenmerk en daarnaast de grootste sportbotenbouwer ter wereld. Sea Ray bouwt sportboten, sportcruisers, sportjachten en jachten. Kempers Watersport is de oudste Sea Ray dealer van Nederland en heeft uitgebreide ervaring met het verkopen en onderhouden van deze prachtige innovatieve boten. Sea Ray biedt de waterliefhebber sportboten van 6 meter tot jachten van wel 20 meter.

De range van Sea Ray bestaat uit vele modellen waaronder de Sea Ray SPX, de Sea Ray SDX, Sea Ray Sun Sport, SLX en de Sea Ray Sundancer. De Sea Ray SPX kenmerkt zich als brede sportieve sportboot met ruimtes die goed zijn benut. De Sea Ray SDX (Sundeck) staat bekend om zijn robuuste en brede boeg die extreem veel ruimte biedt. De Sea Ray Sun Sport heeft een dichte boeg, waardoor deze geschikt is voor ruiger water en voor korte overnachtingen. DE SLX serie wordt gezien als premium “bowrider” die de meest verwende sportbootliefhebber naast luxe ook “cutting edge” technologie biedt. De Sea Ray Sundancer tenslotte is van alle gemakken en comfort voorzien om langere tijd mee op pad te gaan.

Kempers Watersport staat van 20 januari 2018 tot en met 28 januari op de grootste botenbeurs van Europa in Dusseldorf. Sea Ray en Kempers Watersport zijn hier met bijna alle modellen vertegenwoordigt. De nieuwe Sea Ray SPX 210 Outboard, Sea Ray SDX 250,  Sea Ray SDX 250 Outboard en Sea Ray Sundancer 290 zullen hier worden gepresenteerd. Daarnaast zal ook de allergrootste bowrider van dit moment, de Sea Ray SLX 400 te zien zijn op de grote Sea Ray stand. Kempers Watersport zal hier als oudste Sea Ray dealer vertegenwoordigt zijn met verkoper Denis Passet en Bart Kempers.

Sport serie

SPX serie

Sun Sport serie

SLX serie

SDX serie

Sport Cruiser serie