De mooiste haven bouwen we samen

Samen sterk voor het betere steigerwerk

Onze haven is een prachtig gelegen thuis-, en uitvalshaven voor u en uw boot. En toch…….kan het nog mooier, beter, comfortabeler, en bovenal duurzamer.

De afgelopen tijd is er fors geïnvesteerd in het verder verduurzamen van onze haven om maximaal zelfvoorzienend te zijn door optimaal gebruik te maken van zonne-energie. Het volledige dak van zowel de waterloods als de werkplaats is onlangs voorzien van 1.000 zonnepanelen. Deze leveren naar verwachting voldoende stroom om jaarlijks maar liefst 86 gezinnen volledig te voorzien van stroom.

Wanneer je met dergelijke investeringen bezig bent wil je ook meteen doorgaan met moderniseren. We hebben zogezegd “de smaak te pakken”. En het volgende project is wat ons betreft het vervangen van diverse steigers in de haven.

Het is onze ambitie om deze geheel van duurzame en verantwoorde materialen te maken. Bovendien willen we de hoofdsteiger van een zeer comfortabele en veilige breedte van 3,2 meter maken. Alle vervolgens nieuw te bouwen steigers voor ligplaatsen krijgen uiterst stabiele en zeer lange zijsteigers met dubbele palen en natuurlijk water en elektra voor elke boot.

Het geheel wordt dan veilig en duurzaam verlicht door energiezuinige LED verlichting. Een kostenloos, sterk WiFi signaal is er al, dus alles voor een comfortabel en veilig verblijf in de haven is dan aanwezig.

En deze laatste stap, de bouw van nieuwe luxe steigers, willen wij graag samen met ú zetten.

Onderstaand leest u hoe wij dat voor ogen hebben, graag bedanken wij u alvast voor uw medewerking zodat wij al komend vaarseizoen allemaal kunnen genieten van de mooiste haven van Nederland.

Samen sterk

5 in 4 actie

1 JAAR GRATIS LIGPLAATS?

Zo doet u mee

Schrijf u in voor 5 in 4 door hier te klikken.

Heeft u nog vragen? Dan klikt u hier en beantwoordt Bart Kempers met plezier al uw vragen.

Om de steigers zo snel mogelijk gerealiseerd te krijgen zijn wij op zoek gegaan naar een win-win situatie. Dus dit op een zodanige wijze organiseren dat het zowel voor u als voor ons voordeel oplevert.

Het voordeel dat wij zoeken willen we bereiken door de cashflow uit de huuropbrengsten van de ligplaatsen iets naar voren te halen. Hiermee kunnen we een groter project in één keer realiseren, meerdere steigers vervangen, en daarmee inkoopvoordeel realiseren en dat financieel voordeel geven we ook graag aan u terug.

Uw voordeel daarbij is dat ook u eerder een nieuwe moderne haven heeft met veilige, moderne, en comfortabele steigers met up-to-date faciliteiten en dat dan tegen een fors lager tarief. Wij willen u namelijk een 5 in 4 aanbod doen.

5 in 4 ! (oftewel 20% voordeel)

Wanneer u uw ligplaats de komende 4 jaar in 2 keer voor 2 jaar vooruit betaalt, dan krijgt u van ons uw ligplaats voor het 5e jaar cadeau. Dat betekent niet alleen 20% voordeel over de volledige periode maar ook nog eens gevrijwaard zijn van eventuele tussentijdse prijsverhogingen voor uw ligplaats.

De totaal prijs voor 4 jaar kunt u in twee gelijke termijnen betalen (dus 50/50) waarbij u de eerste termijn van 50% betaalt voor aanvang van het seizoen 2018 en de tweede termijn van 50% voor aanvang van het seizoen 2020.

Ambassadeur zijn loont

VIP voordelen

De mooiste haven bouwen we samen, dus word ambassadeur en pluk er zelf de vruchten van. Wanneer u besluit mee te doen aan deze actie en de haven actief promoot en dit jaar een nieuwe klant aanbrengt voor een zomerligplaats bij ons in de haven, dan ontvangt u nog eens 10% éxtra voordeel.

Vrijwillig met VIP voordelen

Dit is uiteraard een vrijwillige aanbieding die er overigens voor zorgt dat u net zo flexibel bent als voorheen. Zou u namelijk na 3 jaar uit onze haven weg willen (ondenkbaar natuurlijk, maar stel), dan krijgt u gewoon nog een vol jaar liggeld van ons terug (en bij 1 jaar, 1 jaar retour, enz.) Kortom, u kunt er alleen mee winnen!

VIP voordelen

Als u meedoet aan de 5 in 4 actie belonen wij dat met een aantal prettige VIP voordelen, te weten:

  • Gratis toegang tot alle beurzen waaraan wij deelnemen.
  • Gratis gebruik van het Kempers Eiland aan de Koddespoel
  • Gratis gebruik van de Kempers Boot-waspomp voor een altijd frisse schone boot.
  • Gratis per seizoen 3 x gebruik van 2 supboards uit de verhuur.
  • En natuurlijk bent u altijd van harte welkom voor een lekkere kop premium Redbeans koffie met een verse krant aan de leestafel in de showroom.

Heeft u nog vragen? Dan klikt u hier en beantwoordt Bart Kempers met plezier al uw vragen.

Meer dan alleen haven

Uw tweede thuis

Wij streven ernaar om in alle facetten meer dan alleen een thuishaven voor u te zijn. Het ontzorgen van onze klanten is daarbij ons belangrijkste aandachtspunt, direct gevolgd door het kunnen bieden van zoveel mogelijk plezier op en in het water.

Watersport is een sociale aangelegenheid die verbindt en een lifestyle vormende invloed heeft op uw kinderen of kleinkinderen. Samen zijn op het water brengt mensen samen en creëert nieuwe gezamenlijke en vaak prachtige herinneringen. Niet alleen privé maar ook bijvoorbeeld zakelijk. Het contact met klant of medewerker is op het water nu eenmaal anders dan met vaste grond onder de voeten.

Naast een fijne haven die u van alle gemakken voorziet hebben wij een lange lijst van extra’s voor u als klant te bieden, met hier enkele voorbeelden:

  • Boodschappenservice – uw boodschappen op de door u gewenste tijd aan boord.
  • Het “Kempers Eiland” exclusief te huur voor ligplaatshouders Kempers Watersport, zodat u uw eigen eiland heeft om naar toe te varen en plezier te maken met vrienden en familie.
  • Aquacabin: Een unieke manier om te overnachten IN onze haven. Dit zorgt ervoor dat u familie, kinderen / kleinkinderen kunt uitnodigen te overnachten in onze haven terwijl u uw boot aanmeert aan de Aquacabin. Hiermee bent u meerdere dagen samen op het water waardoor 2 dagen voelen als een week vakantie.
  • Ski- en wakeboardclinics zodat u nieuwe sporten op het water eigen kunt maken.

Kortom: uw haven is uw tweede thuis en familie en vrienden zijn meer dan welkom!

Social media

Volg ons nu op de onderstaande kanalen.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: Session has expired on Thursday, 25-Oct-18 06:00:00 PDT. The current time is Sunday, 14-Jul-19 03:35:42 PDT.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 463
Click here to Troubleshoot.